top of page
  • Poza scriitoruluiApartHotel Bucuresti

De ce un apartament in regim hotelier Bucuresti este solutia pentru dumneavoastra?

Urmeaza sa ajungeti in Bucuresti pentru cateva zile in interes de serviciu sau doar pentru a petrece ceva timp in capitala? Ei bine, spre deosebire de multe alte orase ale Romaniei, Bucurestiul prezinta o alternativa de cazare extrem de avantajoasa: fie un apartament, fie o garsoniera regim hotelier Bucuresti!

Avem 2 structuri de cazare, cu 25 de apartamente, construite special pentru regim hotelier, corporate apartments cat si pentru expati.

Astfel, din nevoia unei alternative avantajoase ca pret, insa la fel de confortabila ca si un hotel, au inceput sa apara ofertele de apatament in regim hotelier Bucuresti. Cu toate ca acest gen de cazare alternativa este prezent de foarte mult timp in tari precum Germania, Spania, Anglia si SUA, in Romania ofertele pentru un apartament sau pentru o garsoniera in regim hotelier nu aveau la fel de multi clienti.

Cu toate acestea, treptat, optiunea unui apartament regim hotelier Bucuresti a luat amploare iar serviciile de regim hotelier in Bucuresti si-au facut foarte bine simtita prezenta iar clientii nu au intarziat sa apara!

Un apartament in regim hotelier Bucuresti reprezinta cu siguranta solutia ideala pentru cei ce cauta o locuinta pe o perioada scurta, insa una personala si intima, ce le va oferi independenta si confortul pe care si-l doresc. Aceasta este in fond principala diferenta dintre un apartament regim hotelier Bucuresti si o camera de hotel: intimitate, confort, independenta. Un apartament in regim hotelier Bucuresti este si confortul propriului camin.

Apart Hotel Bucuresti va ofera spre inchiriere pe termen scurt apartamente in regim hotelier de 2, 3 sau 4 camere situate in zona de nord a Bucurestiului, unde sunt colocate majoritatea cladirilor de birouri si puncte de atractie.

Cazarea in regim hotelier Bucuresti este solutia la hotelul de 3 si 4 stele intrucat pentru preturi mai mici sau echivalente aveti la dispozitie un apartament complet, inclusiv bucatarie, baie, balcon sau terasa. Va oferim asadar cele mai variate oferte pentru apartamente in regim hotelier Bucuresti si business office regim hotelier Bucuresti!


3 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comentários


bottom of page